Over mezelf

Ik volgde een universitaire opleiding in de klinische- en gezondheidspsychologie. Nadien specialiseerde ik me verder om tot neuropsycholoog. Ik volg momenteel een bijkomende vierjarige opleiding tot psychotherapeut. Met een beetje trots kan ik toevoegen dat ik genomineerd ben voor de 'Psycholoog van het Jaar 2017' - uitreiking van de Gentse Alumni Psychologie (GAP).

 

Naast de praktijk werk ik als expert in geestelijke gezondheid voor de Vlaamse Overheid (VIGeZ). Ik geef advies en ontwikkel methodieken (zoals Fit in je hoofd, zie onderaan) die ervoor zorgen dat de Vlaming goed in zijn vel zit. Ik geef mee vorm aan het landschap in Vlaanderen.

 

 

 

Meer weten over wie ik ben?

Ik ben open, creatief,  vriendelijk en positief ingesteld. Ik geloof in de kracht van ieder persoon. Ik geloof dat het leven waardevol is. En dat onze ervaringen, hoe zwaar ook, bijdragen tot de persoon die we zijn vandaag. 

 

Mijn referenties en diploma's

  • Master Klinisch- en gezondheidspsycholoog (2009)
  • Master Klinisch neuropsycholoog (2011)
  • Oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut i.o. (2015 - 2018)

 

 

In opdracht van de Vlaamse overheid en het VIGeZ ontwikkelde ik het online coachingplatform Fit in je Hoofd. Met deze gratis website kan je jouw veerkracht en draagkracht versterken.Aan de hand van advies op maat, opdrachten en oefeningen kan je aan de slag. Onderzoek toont aan dat het werkt en dat je na een tijdje beter in je vel zit! Meer info: www.fitinjehoofd.be Ook als app beschikbaar. 

 

Ik ontwikkelde in opdracht van het VIGeZ en met steun van de Koning Boudewijnstichting een mobiele website voor jongeren: www.noknok.be. Hier leren jongeren meer over zichzelf en wat het betekent om goed in hun vel te zitten. Ze kunnen hun verhaal delen via een eigen 'avatar' waarmee ze op de website surfen en via oefeningen en opdrachten bouwen aan hun zelfvertrouwen en veerkracht..

 

 

Ik geef lezingen en workshops omtrent veerkracht en burnout. Daarnaast geef ik vormingen op maat (zoals onder andere voor Kom op tegen Kanker, De Vlaamse Overheid, de mutualiteiten ...). Ook richt ik vrijwillig een praatgroep in, waarin ik jongeren help om via meditatie meer bewust te worden en rust te vinden in zichzelf. 

 

Graag meer weten over mijn methode van werken? Ga naar hoe ga ik te werk?