Media

De Standaard : Waarom een week vakantie eigenlijk te kort is.
De Standaard : Waarom een week vakantie eigenlijk te kort is.

 

Ik geef workshops omtrent veerkracht, hoe je stress of angst kan voorkomen én wat je er aan kan doen. Op Vlaams niveau o.a. voor Kom op tegen Kanker, de Mutualiteiten en de Vlaamse Logo's.

 

Ik geef trainingen over burn-out en werkstress. Hoe kan je als leidinggevende voorkomen dat je werknemers uitvallen?  Hoe ga je als werknemer om met werkstress, werkdruk of conflict?

 

Ik geef lezingen in binnen- en buitenland o.a. voor de Europese Commissie (EUREGHA), het Europese Congres voor Psychologie en was een aanspreekpunt in Vlaanderen op vlak van preventie en geestelijke gezondheidspromotie.

 

Diploma's

  • Master Klinisch- en gezondheidspsycholoog (2004 -2009)
  • Master Klinisch neuropsycholoog (2009 - 2011)
  • Cognitief gedragsmatig basistherapeut (2017) 
  • Mindfulness trainer 
  • MBT therapeut (basis) 2018
  • Oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut i.o. (2015-2020)
  • Erkend loopbaanbegeleider bij VFL (erkenning bij VDAB) 2020

 

 

Zelfhulp tools die ik ontwikkelde

 

In opdracht van het Kabinet Vandeurzen en het Vlaams Instituut Gezond Leven ontwikkelde ik het online coaching platform Fit in je Hoofd. Met deze gratis website kan je jouw veerkracht en draagkracht versterken. Aan de hand van advies op maat, opdrachten en oefeningen kan je aan de slag. Onderzoek toont aan dat het werkt en dat je na een tijdje beter in je vel zit! Meer info: www.fitinjehoofd.be/mijnveerkracht.

 

Link naar de evaluatiestudie van de online Fit in je Hoofd tool vind je hier: https://cdn.nimbu.io/s/io2k5tn/assets/5._Evaluatierapport_Fit_in_je_Hoofd_2015.pdf

 

In opdracht van het Vlaams Insituut Gezond Leven en met steun van de Koning Boudewijnstichting  ontwikkelde wij een mobiele website voor jongeren www.noknok.be. Hier leren jongeren meer over zichzelf en wat het betekent om goed in hun vel te zitten. Ze kunnen hun verhaal delen via een eigen 'avatar' waarmee ze op de website surfen en via oefeningen en opdrachten bouwen aan hun zelfvertrouwen en veerkracht.